Webbdesign & SEO


Behöver du hjälp med att skapa en snygg webbdesign och talangfull SEO har du hamnat på rätt plats. Våra SEO-specialister har en särskild kunskap inom webbdesign och SEO.

En bra webbdesign syftar inte bara till att ditt företag ska ha en snygg hemsida, den måste också vara användarvänlig och välstrukturerad. Med hjälp av vår webbdesign- och SEO-specialist får du all den hjälp du behöver för att skapa och designa en webbplats utifrån dina specifika behov och önskemål. Vår IT-support hjälper dig också att göra den mer sökbar och lättare att hitta på nätet. Texten ska vara enkel att läsa, typsnitten ska passa ihop och förstärka ditt budskap. Dessutom behöver du ta hänsyn till synskadade och du kanske vill erbjuda dina besökare fler språk än svenska.

En webbdesigner kan hantera olika språk där grunden är HTML och CSS. Det första handlar om strukturen och det andra om färger. Eftersom det idag är vanligt att arbeta med olika publiceringsverktyg hanterar våra webbdesigners även detta. En webbdesigner kodar, bygger och gör att sidan ser snygg ut för besökare. Yrkesrollen förväxlas ibland med webbutvecklare som i högre grad programmerar och utvecklar.

För att kunderna ska hitta in till din sida behövs bra SEO. Förkortningen står för Search Engine Optimization och syftar till att just din sajt ska hamna högt i olika sökmotorer som Google. Vår personal som är dedikerad jobbar med enbart webbdesign och hjälper dig att bland annat ta fram nyckelord som många söker på och som har liten konkurrens.

 

 

VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Välj valfritt vilka tjänster du eventuellt är intresserad av så kontaktar vi dig och berättar mer.

Skriv in dina uppgifter här så kontaktar vi dig så snart vi kan.